Ajouter au panier PDF Vrienden der Blinden en Slechtzienden op Facebook

Maak deel uit van ons team voor de 20 km door Brussel

20 km door Brussel 2019

Loop solidair en steun blinde en slechtziende kinderen

Op 19 mei vindt de 40ste editie van de 20 km door Brussel plaats. Wilt u dat sportevenement meemaken en tegelijkertijd blinde en slechtziende kinderen steunen? Word dan lid van ons team! Na bevestiging van uw inschrijving (na betaling) kunt u uw eigen sponsorcampagne starten en zo onze actie steunen om blinde en slechtziende kinderen activiteiten op maat te bieden.

Met uw inschrijving veel voordelen:

Wij staan in voor alle administratieve formaliteiten!

  • Ontvangst van uw loopshirt gepersonaliseerd in de kleuren van de Vrienden der Blinden de dag zelf op+ uw borstnummer
  • Sponsor uw loop dankzij aan een platform voor het inzamelen van geld
  • De mogelijkheid om gebruik te maken van groepsvervoer
  • Drank en gezond tussendoortje op de dag zelf
  • En een plaats waar we samenkomen, dicht bij de meet!


Doe met ons mee en nodig uw familie, collega’s en vrienden uit om uw inspanningen te sponsoren!

Slechtziende Thomas verschijnt weer aan de start!

Blinden en slechtzienden worden aangemoedigd om met ons team mee te wandelen of te lopen. Inschrijven is gratis voor iedereen met een visuele beperking!

De slechtziende Thomas zal al voor de 6de maal deelnemen aan de 20 km door Brussel. “Ik heb intussen de gewoonte om samen met een vriendin te blijven lopen. Dankzij een elastiek rond onze polsen blijven we altijd bij elkaar. De 20 km door Brussel is een fantastische wedstrijd!”.

Zin om ook de uitdaging aan te gaan? Neem contact op met onze dienst Vrije Tijd op 065/40.31.00 - s.sports-loisirs@vriendenderblinden.org.

Hoeveel kost het?

Het inschrijvingsgeld bedraagt € 25 en moet voor 04/03/2019 worden gestort op de rekening BE39 0015 3194 2319 / BIC: GEBABEBB met vermelding van “20km + naam en voornaam” in de mededeling. Bij mensen met een visuele beperking wordt het inschrijvingsgeld door de vereniging zelf betaald.

Inschrijving

Vul het formulier in. Na ontvangst van uw betaling krijgt u een bevestiging van uw inschrijving.

Help ons om ons werk voort te zetten voor blinden en slechtzienden die intensiever lijden onder het isolement door een gift te doen of door uw eigen actie te lanceren op ons online donatieplatform. Klik op onderstaande link om naar het platform te gaan.

 

EEN GIFT DOEN

International Guide Dog Federation
Privacybeleid | Copyright | Wettelijke vermeldingen | Copyright © Les Amis des Aveugles 2022 | Réalisé par Comase info avec CodeWeb